Over NUB3S

De gedachte achter NUB3S is ontstaan tijdens de corona periode. Die periode benadrukte het belang van wendbaarheid en flexibiliteit in het overleven van iedere bedrijfstak. De rol van IT stond daarin centraal. Met NUB3S leveren wij zowel advies als interim om je tegen lagere kosten sterk wendbaar en flexibel te maken en houden..

Our Story

Wij hebben ervaring, praktisch en meetbaar, in het vrijmaken van kosten in de bestaande organisatie waardoor er geïnvesteerd kan worden in versnellen. Bijvoorbeeld door het uitbreiden of opzetten van Cloud Centers of Excellence. Dé aanjager van Digitale Transformatie. Traditioneel wordt een partner gevraagd kosten te reduceren, ‘geknepen’, terwijl een win-win bijna altijd mogelijk is. Met onze ‘Smart IT Purchasing’ kennis brengen we architectuur en purchasing samen. Dat levert altijd kosten voordeel op, uitvoeringsvoordeel en creëert simpelere oplossingen. 

 

Our Mission & Vision

De uitvoering van digitale transformatie versnellen door slimmer, sneller en goedkoper naar de cloud te migreren. Vervolgens het risico van digitale concurrentie afwenden door de gehele IT keten te versimpelen. 

Klinkt (te) simpel? Iedereen bij NUB3S heeft alleen maar succesvolle projecten in dit domein op zijn en/of haar naam staan.

Referenties

Vraag eens rond wat andere bedrijven van ons vinden. Waar verschenen we in de media en waarom. NUB3S helpt de markt veranderen. 

NUB3S

Digitale Concurrentie speelt in iedere sector, iedere industrie. Ieder bedrijf